Black Sabbath – Black Sabbath

Albumhoes

Black Sabbath - Black Sabbath
Black Sabbath - Black Sabbath
  • Black Sabbath - Wat is dit dat voor mij staat? Figuur in het zwart die naar mij wijst Draai je snel om en begin te rennen Ontdek dat ik de uitverkorene ben Oh nee Grote zwarte vorm met ogen van vuur Mensen hun verlangen vertellen Satans zit daar, hij lacht Kijkt die vlammen hoger en hoger worden Oh nee, nee, alsjeblieft, God help me. Is het het einde, mijn vriend? Satan komt om de bocht mensen rennen omdat ze bang zijn De mensen kunnen beter gaan en pas op Nee, nee, alsjeblieft, nee

  • De tovenaar - Mistige ochtend, wolken in de lucht Zonder waarschuwing loopt de tovenaar voorbij Werpt zijn schaduw, weeft zijn betovering Grappige kleren, rinkelende bel Nooit praten Blijft gewoon lopen zijn magie verspreiden Kwaadaardige kracht verdwijnt Demonen maken zich zorgen als de tovenaar dichtbij is Hij draait tranen in vreugde Iedereen is blij als de tovenaar langs loopt Nooit praten Blijft gewoon lopen zijn magie verspreiden Zon schijnt, wolken zijn voorbij Alle mensen zuchten blij Hij is voorbijgegaan, geeft zijn teken Links alle mensen voelen zich zo goed Nooit praten Gewoon blijft lopen en verspreidt zijn magie

  • Behind The Wall Of Sleep - Visioenen in een bloem tot een kom gevormd Dodelijke bloemblaadjes met vreemde kracht Gezichten schijnen een dodelijke glimlach Kijk naar je tijdens je beproeving Kou die verdooft van top tot teen Ijzige zon met ijzige gloed Woorden die tot je verdriet worden gelezen Woorden die steeds meer gelezen worden nee morgen Voel hoe je geest opstaat met de wind Voel hoe je lichaam op zijn knieën valt Slapende muur van wroeging Verandert je lichaam in een lijk Verander je lichaam in een lijk Verander je lichaam in een lijk Slapende muur van wroeging Verandert je lichaam in een lijk Nu van duisternis daar springt licht Wall of Sleep is koel en helder Wall of Sleep ligt gebroken Zon schijnt in je ontwaakt

  • NIB - Oh ja! Sommige mensen zeggen dat mijn liefde niet waar kan zijn. Geloof me alsjeblieft, mijn liefde, en ik zal je laten zien dat ik je die dingen zal geven waarvan je dacht dat het onwerkelijk was. De zon, de maan, de sterren dragen allemaal mijn zegel Oh ja! Volg mij nu en je zult er geen spijt van hebben het leven te verlaten dat je leidde voordat we elkaar ontmoetten Je bent de eerste die deze liefde van mij voor altijd bij me heeft tot het einde der tijden Je liefde voor mij moet gewoon echt zijn Voordat je weet hoe ik Ik ga voelen Ik ga voelen Ik ga voelen Oh ja! Nu heb ik jou bij me, onder mijn kracht. Onze liefde wordt nu elk uur sterker. Kijk in mijn ogen, je zult zien wie ik ben. Mijn naam is Lucifer, neem alsjeblieft mijn hand Oh ja! Volg mij nu en je zult er geen spijt van hebben het leven te verlaten dat je leidde voordat we elkaar ontmoetten Je bent de eerste die deze liefde van mij voor altijd bij me heeft tot het einde der tijden Je liefde voor mij moet gewoon echt zijn Voordat je weet hoe ik Ik ga voelen Ik ga voelen Ik ga voelen Oh ja! Nu heb ik jou bij me, onder mijn kracht Onze liefde wordt nu elk uur sterker Kijk in mijn ogen, je zult zien wie ik ben Mijn naam is Lucifer, neem alsjeblieft mijn hand

  • Boze vrouw - ik zie de blik van het kwaad in je ogen Je hebt me allemaal vol leugens vervuld Verdriet zal je beschamende daad niet veranderen Je zult het bittere zaad van iemand anders dragen Boze vrouw, speel je spelletjes niet met mij Boze vrouw , speel je spelletjes niet met mij Nu weet ik precies wat je zoekt Je wilt dat ik dit kind dat je baarde opeisen Nou, je weet dat hij het niet was en je weet hoe het een slechte vrouw moet zijn Speel je spelletjes niet met mij Kwade vrouw, speel je spelletjes niet met Kwade vrouw, speel je spelletjes niet met mij Kwade vrouw, speel je spelletjes niet met mij Slechtheid ligt in je vochtige lippen Je lichaam beweegt net als het kraken van een zweep Zwarte kat slaapt bovenop je bevlekte bed Je zou echt willen dat je me dood kon zien Kwade vrouw, speel je spelletjes niet met mij Kwade vrouw, speel je spelletjes niet met mij Slechte vrouw, speel je spelletjes niet met mij Kwade vrouw, speel je spelletjes niet met mij

  • Slaapdorp - Rode zon komt op aan de hemel Slapend dorp, hanen huilen Zachte bries waait door de bomen gemoedsrust, voel je op je gemak

  • Waarschuwing - Nu de eerste dag dat ik je ontmoette, keek ik in de lucht Toen de zon in een waas veranderde En de onweerswolken voorbij rolden De zee begon te rillen En de wind begon te kreunen Het moet een teken voor mij zijn geweest om te vertrekken je bent goed alleen Ik ben geboren zonder jou, schatje Maar mijn gevoelens waren een beetje te sterk Je zei nooit dat je van me houdt En ik geloof niet dat je dat kunt Omdat ik je in een droom zag En je was met een andere man Je zag er zo uit cool en casual En ik probeerde er hetzelfde uit te zien Maar nu moet ik je leren kennen. Vertel me aan wie ik de schuld heb? Ik ben geboren zonder jou, schat Maar mijn gevoelens waren een beetje te sterk Gewoon een beetje te sterk Nu beweegt de hele wereld omdat er ijzer in mijn hart zit Ik kan het gewoon niet laten om te huilen, want je zegt we moeten scheiden Verdriet grijpt mijn stem terwijl ik hier helemaal alleen sta En kijk hoe je langzaam wegneemt Een liefde waarvan ik nooit heb geweten dat ik zonder jou geboren ben, schat Maar mijn gevoelens waren een beetje te sterk Een klein beetje ook sterk

Black Sabbath

Black Sabbath - Black Sabbath gerelateerde berichten

Toevoegen aan mijn bladwijzer

Nog geen account? Registreer

Iwiw Anubis
Auteur: IwIw Anubis

IwIw profiel muziek afspeellijsten